Виктория (Пилзен) и Фиорентина завършиха наравно 0:0 на стадион Дусан Арена в първия

...
Виктория (Пилзен) и Фиорентина завършиха наравно 0:0 на стадион Дусан Арена в първия
Коментари Харесай

Виктория и Фиорентина не си отбелязаха гол

Виктория (Пилзен) и Фиорентина завършиха наравно 0:0 на стадион " Дусан Арена " в първия мач от 1/4-финалите сред двата тима в шампионата Лига на конференциите. Така този метод интригата остава жива и всичко ще се реши в реванша  " Артемио Франки "  на 18 април от 19:45 часа.

В първия четвърт час от дуела играта бе извънредно изравнена, като разумно заплахите и пред двете порти липсваха.

На сметката на Виктория Пилзен бе първото по-опасно състояние в срещата. В 24-ата минута Матей видра получи топката в наказателното поле и стреля от воле, само че топката мина на сантиметри от десния непряк дирек на вратата, защитавана от Пиетро Терачано.

След центриране в наказателното поле на Виктория Пилзен в 36-ата минута, Андреа Белоти се извиси над всички и стреля с глава, само че Мартин Йедличка сподели забележителен инстикт и отрази.

Две минути преди края на първата част след ново центриране в наказателното поле на домакините, Николас Гонсалес стреля с глава, само че не съумя да откри очертанията на вратата.

Първата по-сериозна заплаха през второто полувреме бе пред вратата на Виктория Пилзен. В 55-ата минута Лукас Белтран получи топката в наказателното поле и стреля с първото си допиране към долния ляв ъгъл, само че Йедричка направи ужасно избавяне.

Радим Резник извърши дълъг тъч в 78-ата минута, като центрира топката в наказателното поле, където Томас Чори насочи удар, който обаче мина около задачата.

До края на дуела Фиорентина вледееше самодейността, само че италианците по този начин и не стигнаха до чисто голово състояние.
 Домакинско тъждество против Макаби (Хайфа) обезпечи на Фиорентина място в 1/4-финалите на Лигата на конференциите
Домакинско тъждество против Макаби (Хайфа) обезпечи на Фиорентина място в 1/4-финалите на Лигата на конференциите

" Ла Виола " продължава с общ резултат 5:4
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР